Performanta in 2CE

O invitatie la deschidere si analiza a unor puncte de vedere non clasice vis-a-vis de relatiile personale. Un punct de plecare catre o “noua ordine” sau catre o confirmare a unei alegeri bine facute in viata personala. Orice functioneaza pentru tine si pentru cei apropiati, este cel mai bun lucru pe care il poti face! Important este sa descoperi ce ti se potriveste tie si sa stii ce isi doresc ceilalti!

DE CE

In cadrul conceptului Qipa 3dimensional Individual Development® de dezvoltare echilibrata in planurile Professional/ Personal/ Self, continuam cu un subiect din zona Personal Development, abordand relatiile interpersonale.

CINE

Fondatorii Qipa isi asuma rolurile de reprezentanti ai mentalitatii feminine, respectiv masculine, "conducand ostilitatile":Ioana Pielescu

Ioana Pielescu este trainer din 2002 si a dezvoltat programe pentru sute de cursanti de la entry level la top management.

A creat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Professional Development, aplicand principii din Self si Personal Development.


 

Catalin Chites este trainer din 1999 si a dezvoltat programe pentru mii de cursanti de la entry level la top management.

A creat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Self Development, plecand de la experienta sa de 20 de ani in aceasta arie - tehnici de dezvoltare a atentiei, a constiintei de sine, introspectie, meditatie.

Catalin Chites

Selectii din primele 7 Conferinte Qipa puteti gasi pe Qipa.net

Puteti vizita Qipa Professional Development Division pentru mai multe detalii despre experienta in Professional Development


UNDE si CAND

JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Grand Ballroom A
29 Mai 2010
10:00 – 13:00


Va rugam sa confirmati prezenta dvs la Qipa@Qipa.net - numarul de locuri fiind limitat.

Orice intrebare aveti, o asteptam tot la Qipa@Qipa.net!


Ne vedem la conferinta,
Qipa Team