Tu si Creativitatea in Relatii


CE

O discutie interactiva despre creativitatea in relatiile cu cei dragi.
Va invitam sa iesim din tipare, sa fim deschisi in relatiile cu ceilalti, inovatori si cat se poate de autentici. Sa facem "planul" si sa punem "fundatia" pentru o noua abordare a vietii personale!

DE CE

Relatia cu cei dragi (copii, partener, parinti, frati, prieteni) este cea care ar trebui sa ne dea energia de a ne bucura si de a trece peste momentele mai putin frumoase. Creativitatea este procesul care activeaza resurse nebanuite si care poate mentine relatiile in ritm de crestere, dar mai mult, le poate imbogati.
"Bogatia" nu este numai a ta, ci o impartasesti si te bucuri de ea impreuna cu cei dragi!

CINE
Pentru ca prin aceste conferinte incercam sa deschidem calea catre schimbare fie in Professional, Personal sau Self, cautam in permanenta cele mai bune solutii - si am gasit ca varianta imbunatatita, deocamdata :-), conferintele cu invitati. Ei aduc experientele lor directe ca argument al invitatiei Qipa la dezvoltare individuala.

Bradut "Brad" Florescu a debutat in media la varsta de 15 ani la un post de radio. Timp de 20 de ani, a activat in domeniul comunicarii ca realizator de emisiuni, director de creatie si strategie al unor agentii de publicitate - Tempo, DDB, Departamentul de Marketing al Connex - sau trusturi media - ProTV, Realitatea-Catavencu, perioada in care a realizat campanii de comunicare pentru mai bine de 100 de branduri. Retras din lumea marketingului si publicitatii, Florescu este acum unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti de turism din Romania, materialele sale fiind publicate atat pe site-urile proprii (www.amazingrace.ro, www.tedoo.eu) cat si in alte publicatii print si online (Harper’s Bazaar, ELLE, Cotidianul, Hotnews.ro).

Bradut Florescu

Diana Nitu – cea care sustine conferinta – este psiholog si si-a orientat cariera catre analiza si dezvoltarea proceselor de crestere si evolutie umana. Experienta in dezvoltarea organizationala se impleteste cu cea in dezvoltarea personala (coaching/ terapie), conturand o abordare pragmatica si aplicata a tehnicilor si principiilor stiintifice.

Selectii din primele 9 Conferinte Qipa puteti gasi pe Qipa.net

Puteti vizita Qipa Professional Development Division pentru mai multe detalii despre experienta in Professional Development
Diana Nitu

UNDE si CAND

Novotel Hotel Bucharest
Calea Victoriei 37B
Sala Paris
Sambata, 30 Octombrie 2010
10:00 – 13:00


Va rugam sa confirmati prezenta dvs la Qipa@Qipa.net pana pe 28 Octombrie - numarul de locuri fiind limitat.

Orice intrebare aveti, o asteptam tot la Qipa@Qipa.net!


Ne vedem la conferinta,
Qipa Team

Qipa
Str. G. Missail, Nr. 119, #1, 011542,
Sector 1, Bucuresti, Romania
+40 21 / 317 78 60 / 58 / 55
Qipa.net
---