Dezvolta-TI mentalitatea de FreelancerCE

Indiferent de statutul pe care il avem acum (angajat, liber profesionist, angajator, investititor), mentalitatea de freelancer este un atu in a ne face treaba mai bine, mai eficient si mai ales mai relaxat.

Aceasta abordare te ajuta sa devii mai responsabil, mai organizat, astfel incat sa ai timp si energie si pentru alte lucruri importante: dezvoltarea ta, identificarea oportunitatilor, viata personala.

DE CE

In cadrul conceptului Qipa 3dimensional Individual Development® de dezvoltare echilibrata in planurile Professional/ Personal/ Self, incepem 2010 cu un subiect din zona Professional. Iar invitatia de a ne schimba mentalitatea este un prim pas in a ne fi mai bine, in a deveni independenti.

CINE

Ioana Pielescu – cea care sustine conferinta – este trainer din 2002 si a dezvoltat programe pentru sute de cursanti de la entry level la top management.

A creat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Professional Development, aplicand principii din Self si Personal Development.
Ioana a trecut prin toate stadiile de dezvoltare profesionala: angajat, freelancer, angajator si un pic de investitor :). Asa ca vorbeste in primul rand din experienta!

Puteti vizita Qipa Professional Development Division pentru mai multe detalii despre experienta in Professional Development

Ioana Pielescu

UNDE si CAND

Radisson Blu Hotel Bucharest
Calea Victoriei 63 – 81
Sala Caleano
Sambata, 30 Ianuarie 2010
10:00 – 13:00


Va rugam sa confirmati prezenta dvs la Qipa@Qipa.net - numarul de locuri fiind limitat.

Orice intrebare aveti, o asteptam tot la Qipa@Qipa.net!


Ne vedem la conferinta,
Qipa Team