Entrepreneur in Your Life


CE

In momentul in care iti dezvolti mentalitatea si abilitatile antreprenoriale (initiativa, asumare, responsabilizare, conectare la rezultate, identificare de oportunitati) iti va fi mult mai usor - te vei juca :) - in postura de angajat sau free-lancer. Iti va folosi si in viata personala!

DE CE

Ideea acestei conferinte a venit in conditiile in care doar 2% dintre romani au propriile firme! Deci spiritul antreprenorial...

Astfel, iti vei putea aborda cariera ca pe un business, poate iti vei crea si un P&L al vietii profesionale :).

Intelegerea pietei, a oportunitatilor, o atentie marita asupra rezultatelor implica o constientizare mai mare care se va reflecta si in Personal si Self Development.

CINE

Radu Ioan Tudorache este un promotor al antreprenoriatului romanesc, matematician si investitor. De-a lungul timpului a sprijinit mai multe proiecte de start-up si a dezvoltat afaceri in domeniile farmaceutic, software, imobiliare, industrie si servicii.

Radu considera antreprenoriatul dezirabil atat in afaceri, cat si in domeniul cultural, social sau politic, un fel de cheie – spune el – de inaintare spre perfectiune. In opinia sa, modelul antreprenoriatului nu se bazeaza pe dorinta de a castiga bani sau pe cea de a detine lucruri, ci poate fi doar pura dorinta de a munci, de a realiza proiecte, de a le finaliza si de a lasa ceva palpabil in urma ta.

Motto: Viata e prea scurta pentru a nu o trai fericit si multumit.

Radu Ioan Tudorache

Catalin Chites are mai degraba experienta profesionala de antreprenor decat de angajat – asta plecand de la dorinta de a face lucrurile care ii plac, in felul sau propriu. A creat Qipa in 2003 si a dezvoltat programe de training pentru mii de cursanti de la entry level la top management.

A dezvoltat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Self Development, plecand de la experienta sa directa de 20 de ani in aceasta arie - tehnici de dezvoltare a atentiei, a constiintei de sine, introspectie, meditatie.

Selectii din primele 18 Conferinte Qipa puteti gasi pe Qipa.net

Puteti vizita Qipa Professional Development Division pentru mai multe detalii despre experienta in Professional Development
Ioana Pielescu

UNDE si CAND

JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Constanta Ballroom
Sambata, 24 Septembrie 2011
10:00 – 13:00


Va rugam sa confirmati prezenta dvs la Qipa@Qipa.net pana pe 22 Septembrie- numarul de locuri fiind limitat.

Orice intrebare aveti, o asteptam tot la Qipa@Qipa.net!


Ne vedem la conferinta,
Qipa Team

Qipa
Str. G. Missail, Nr. 119, #1, 011542,
Sector 1, Bucuresti, Romania
+40 21 / 317 78 60 / 58 / 55
Qipa.net
---