---Managementul Energiei Individuale


CE

O invitatie la constientizarea si gestionarea propriei energii.
Aceasta conferinta este dedicata tuturor celor interesati de Self Development – dezvoltarea TA in raport cu TINE insuti.
Este aspectul cel mai putin cunoscut, dar cel mai important din viata noastra, cu impact extrem de mare asupra vietii profesionale si personale.

DE CE

In cadrul conceptului Qipa de dezvoltare echilibrata in planurile Professional/ Personal/ Self, partea de Self Development este cea mai ceruta. Mai mult decit atit, este cea care are cea mai mare influenta asupra echilibrului si dezvoltarii individuale.

CINE

Catalin Chites – cel care sustine conferinta – este trainer din 1999 si a dezvoltat programe pentru mii de cursanti de la entry level la top management.

A creat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Self Development, plecand de la experienta sa de 20 de ani in aceasta arie – tehnici de dezvoltare a atentiei, a constiintei de sine, introspectie, meditatie.

Puteti vizita Qipa Professional Development Division pentru mai multe detalii despre experienta in Professional Development

Catalin Chites

UNDE si CAND

JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Grand Ballroom A
27 Martie 2010
10:00 – 13:00


Va rugam sa confirmati prezenta dvs la Qipa@Qipa.net - numarul de locuri fiind limitat.

Orice intrebare aveti, o asteptam tot la Qipa@Qipa.net!


Ne vedem la conferinta,
Qipa Team