---Dincolo de Ego


CE

O discutie interactiva despre dezvoltarea individualitatii, care te poate ajuta sa iei deciziile pe care ti le doresti avand cit mai putine conditionari exterioare.
O analiza a avantajelor si dezavantajelor in ceea ce priveste constientizarea si controlul ego-ului, avand ca tel transcenderea lui.

DE CE

In cadrul conceptului Qipa 3dimensional Individual Development® de dezvoltare echilibrata in planurile Professional/ Personal/ Self, continuam cu unul dintre cele mai solicitate subiecte din zona Self Development: Ego-ul.

CINE

Catalin Chites – cel care sustine conferinta – este trainer din 1999 si a dezvoltat programe pentru mii de cursanti de la entry level la top management.

A creat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Self Development, plecand de la experienta sa de 20 de ani in aceasta arie – tehnici de dezvoltare a atentiei, a constiintei de sine, introspectie, meditatie.

Selectii din primele 8 Conferinte Qipa puteti gasi pe Qipa.net

Puteti vizita Qipa Professional Development Division pentru mai multe detalii despre experienta in Professional Development

Catalin Chites

UNDE si CAND

JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Grand Ballroom C
26 Iunie 2010
10:00 – 13:00


Va rugam sa confirmati prezenta dvs la Qipa@Qipa.net pana pe 24 Iunie - numarul de locuri fiind limitat.

Orice intrebare aveti, o asteptam tot la Qipa@Qipa.net!


Ne vedem la conferinta,
Qipa Team

Qipa
Str. G. Missail, Nr. 119, #1, 011542,
Sector 1, Bucuresti, Romania
+40 21 / 317 78 60 / 58 / 55
Qipa.net
---