Ma hranesc, deci Evoluez!


CE

Un schimb de experienta in ceea ce priveste alimentatia si modul in care aceasta poate fi folosita ca suport pentru evolutia individuala.
O pledoarie pentru o alimentatie sanatoasa si pentru dezvoltarea unui stil de nutritie personalizat, care ne poate ajuta sa ne simtim cat mai bine cu noi insine.

DE CE

E ceva ce facem oricum in fiecare zi, vrem nu vrem – macar sa o facem bine :-)
Fiecare dintre noi ar trebui sa cunoastem un minim de principii de nutritie – daca organismul nostru primeste toti nutrientii de care are nevoie, nu vom duce lipsa de energie si vom putea sa ne bucuram de toate momentele placute. Ne ajuta sa ne bucuram de viata.

CINE

Pentru ca prin aceste conferinte incercam sa deschidem calea catre schimbare fie in Professional, Personal sau Self, cautam in permanenta cele mai bune solutii - si am gasit ca varianta imbunatatita, deocamdata :-), conferintele cu invitati. Ei aduc experientele lor directe ca argument al invitatiei Qipa la dezvoltare individuala.Anda Avramescu, medic nutritionist, se dedica in prezent educatiei pacientului pentru o alimentatie sanatoasa. A renuntat la managementul unei clinici private pentru a avea mai mult timp pe care sa-l ofere celor care au nevoie de ajutorul ei ca specialist. A realizat si a participat la proiecte de educatie pentru un stil de viata sanatos pentru adulti, dar si pentru copii. Este membru activ al Fundatiei Pentru Alimentatie Sanatoasa si membru fondator al Asociatiei Scoala Pentru Sanatate. Nu crede in diete, ci in modificarea stilului de viata si de aceea consiliaza pacientii pentru schimbari pe termen lung.

Anda Avramescu

Cornelia Marin a transformat nutritia in pasiune din momentul in care a inceput sa lupte cu kilogramele acumulate in plus dupa renuntarea la sportul de performanta, mai exact in urma cu 22 de ani. Absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti, specializare in Economia si Gestiunea Productiei Alimentare, profeseaza in domeniul alimentar de 13 ani, ultimii 9 ani fiind dedicati propriului restaurant. Timp de 15 ani si-a dorit sa intreprinda "ceva" care sa promoveze alimentatia sanatoasa si in decembrie 2008, la inceputul crizei in Romania, a lansat alaturi de partenerul ei, Robert Nicolae, brandul Fibrio, un restaurant cu mancare sanatoasa, unic pe piata romaneasca prin concept si abordare. Cornelia Marin

Pe baza experientelor proprii, a informatiilor acumulate de-a lungul celor 22 de ani de studiu, ajutata de experienta in colaborarea cu producatorii romani de produse alimentare, a consiliat foarte multe persoane care au dorit sa-si schimbe stilul de viata si sa piarda kilogramele luate in plus. Printre ele se numara Razvan Popescu 54 kg (Radio Zu), Andreea Banica 15 kg, Claudia Pavel (ex-Cream) 16 kg.

Un alt mare vis al Corneliei Marin a fost o campanie de educare a copiilor pentru alimentatie si un stil de viata sanatos, vis caruia a crezut ca-i va da viata mult mai tarziu, in a doua parte a vietii, "dupa 45-50 de ani", insa, in urma unei emisiuni tv, europarlamentarul european Daciana Sarbu i-a propus sa faca echipa si visul sa prinda viata mai repede. Au cooptat in echipa si pe dr. Anda Avramescu si au pornit la drum dupa ce au infiintat Asociatia "Scoala pentru Sanatate". Campania aflata in derulare se numeste Hrana desteapta pentru copii sanatosi si se adreseaza pentru inceput segmentului de copii intre 3-5 ani, perioada in care copii merg la gradinita.

Cornelia spune: "In ciuda faptului ca muncesc minim 15 ore/zi de luni pana luni, in fiecare clipa ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi-a oferit sansa sa-mi vad visul cu ochii, vis prin care sa pot sa dau oamenilor sansa sa aleaga, prin informare si un nou concept alimentar, un alt drum decat acela al societatii de consum, un drum mai sigur catre sanatate".


Catalin Chites este trainer din 1999 si a dezvoltat programe pentru mii de cursanti de la entry level la top management.

A creat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Self Development, plecand de la experienta sa de 20 de ani in aceasta arie - tehnici de dezvoltare a atentiei, a constiintei de sine, introspectie, meditatie.

Selectii din primele 11 Conferinte Qipa puteti gasi pe Qipa.net

Puteti vizita Qipa Professional Development Division pentru mai multe detalii despre experienta in Professional Development
Catalin Chites

UNDE si CAND

JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Grand Ballroom D
Sambata, 27 Noiembrie 2010
10:00 – 13:00


Va rugam sa confirmati prezenta dvs la Qipa@Qipa.net pana pe 25 Noiembrie - numarul de locuri fiind limitat.

Orice intrebare aveti, o asteptam tot la Qipa@Qipa.net!


Ne vedem la conferinta,
Qipa Team

Qipa
Str. G. Missail, Nr. 119, #1, 011542,
Sector 1, Bucuresti, Romania
+40 21 / 317 78 60 / 58 / 55
Qipa.net
---