Dresaj vs. Civilizatie


CE

Ce inseamna sa fii autentic? Ce inseamna civilizatie? Suntem NOI sau suntem manechini in mana societatii? Noi cream societatea sau ea ne defineste pe noi?

Autenticitatea presupune responsabilitate, asumare, dar cere si mult curaj.

Va invitam sa dezbatem aceste subiecte si sa avem indrazneala de a fi multi, pentru a-i ajuta si pe ceilalti sa faca pasul catre autenticitate.

DE CE

Pentru ca prea multi se cred oameni, iar ei nu s-au ridicat la statutul uman.

CINE

Ioana Pielescu, Qipa Managing Partner este trainer din 2002 si a dezvoltat programe pentru sute de cursanti de la top management la entry level.
A creat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Professional Development, aplicand principii din Self si Personal Development.
Ioana a trecut prin toate stadiile de dezvoltare profesionala: angajat, freelancer, angajator si un pic investitor :). Asa ca vorbeste in primul rand din experienta!

Ioana Pielescu

Catalin Chitesare mai degraba experienta profesionala de antreprenor decat de angajat – asta plecand de la dorinta de a face lucrurile care ii plac, in felul sau propriu.
A creat Qipa in 2003 si a dezvoltat programe de training pentru mii de cursanti de la entry level la top management.
A dezvoltat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Self Development, plecand de la experienta sa directa de 20 de ani in aceasta arie - tehnici de dezvoltare a atentiei, a constiintei de sine, introspectie, meditatie.

Selectii din primele 28 Conferinte Qipa puteti gasi pe Qipa.net

Puteti vizita Qipa Professional Development Division pentru mai multe detalii despre experienta in Professional Development
Catalin Chites

UNDE si CAND

JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Brasov Ballroom
Sambata, 30 Martie 2013
10:00 – 13:00


Va rugam sa confirmati prezenta dvs la Qipa@Qipa.net pana pe 28 Martie - numarul de locuri fiind limitat.

Orice intrebare aveti, o asteptam tot la Qipa@Qipa.net!


Ne vedem la conferinta,
Qipa Team

Qipa
Str. G. Missail, Nr. 115, 011542,
Sector 1, Bucuresti, Romania
+40 21 / 317 78 60 / 58 / 55
Qipa.net
---