Organizeaza-TE si… zambesteCE

Orice persoana care isi clarifica, prioritizeaza, aloca eficient timp si isi monitorizeaza activitatile din viata profesionala, se va bucura de lucruri mai bine facute, de mai multa liniste si de lipsa presiunii.

Mai mult decit atit, stabilirea unui Work Pattern iti va oferi mai mult timp pentru TINE.

DE CE

In cadrul conceptului Qipa 3dimensional Individual Development® de dezvoltare echilibrata in planurile Professional/ Personal/ Self, continuam cu un subiect din zona Professional. O mai buna organizare a vietii profesionale ne va permite sa avem mai mult timp pentru a acoperi in mod echilibrat si celelalte aspecte ale vietii.

CINE

Ioana Pielescu – cea care sustine conferinta – este trainer din 2002 si a dezvoltat programe pentru sute de cursanti de la entry level la top management.

A creat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Professional Development, aplicand principii din Self si Personal Development.
Ioana a trecut prin toate stadiile de dezvoltare profesionala: angajat, freelancer, angajator si un pic de investitor :). Asa ca vorbeste in primul rand din experienta!

Puteti vizita Qipa Professional Development Division pentru mai multe detalii despre experienta in Professional Development

Ioana Pielescu

UNDE si CAND

Novotel Hotel Bucharest
Calea Victoriei 37B
Sala Paris
Sambata, 27 Februarie 2010
10:00 – 13:00


Va rugam sa confirmati prezenta dvs la Qipa@Qipa.net - numarul de locuri fiind limitat.

Orice intrebare aveti, o asteptam tot la Qipa@Qipa.net!


Ne vedem la conferinta,
Qipa Team