Master in Parenting Administration®


CE

O discutie libera despre relatia parinti-copii. O incercare de a intelege impreuna aceasta relatie atat de delicata si complexa…

DE CE

Va invitam sa lasam deoparte teoriile si ideile preconcepute si sa facem un schimb de experienta/intelegere/viziune asupra acestei relatii.

CINE
Pentru ca prin aceste conferinte incercam sa deschidem calea catre schimbare fie in Professional, Personal sau Self, cautam in permanenta cele mai bune solutii - si am gasit ca varianta imbunatatita, deocamdata :-), conferintele cu invitati. Ei aduc experientele lor directe ca argument al invitatiei Qipa la dezvoltare individuala 3dimensionala.

Mirela Horumba este psiholog, consilier si psihoterapeut. Specializarea sa este in aria familiei, a cuplului şi a copilului, fiind si director de programe parenting IRSCA Gifted Education. Este psihologul radio-ului Itsy-Bitsy, oferind consiliere on-line pe forumul acestuia si colaborator al Centrului de dezvoltare a personalitatii ARTES. Organizeaza ateliere si tabere pentru consilierea parintilor, oferind noi abordari in educatia copiilor.
Mai multe informatii despre Mirela Horumba puteti afla si accesand : www.mirelahorumba.ro

Ioana Pielescu

Catalin Chites este trainer din 1999 si a dezvoltat programe pentru mii de cursanti de la entry level la top management.

A creat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Self Development, plecand de la experienta sa directa de 20 de ani in aceasta arie - tehnici de dezvoltare a atentiei, a constiintei de sine, introspectie, meditatie.

Selectii din primele 16 Conferinte Qipa puteti gasi pe Qipa.net

Puteti vizita Qipa Professional Development Division pentru mai multe detalii despre experienta in Professional Development
Catalin Chites

UNDE si CAND

JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Constanta Ballroom
Sambata, 28 Mai 2011
10:00 – 13:00


Va rugam sa confirmati prezenta dvs la Qipa@Qipa.net pana pe 26 Mai - numarul de locuri fiind limitat.

Orice intrebare aveti, o asteptam tot la Qipa@Qipa.net!


Ne vedem la conferinta,
Qipa Team

Qipa
Str. G. Missail, Nr. 119, #1, 011542,
Sector 1, Bucuresti, Romania
+40 21 / 317 78 60 / 58 / 55
Qipa.net
---