De la baietel la barbat... pe Marte


CE

O dezbatere despre provocarile de a fi barbat in secolul XXI, sau intotdeauna :-).

DE CE

Pentru a intelege raportarea la tine si modul in care se reflecta maturitatea in relatiile cu ceilalti: copii, sotie, parinti, prieteni, cunostinte, societate.

CINE

Ioana Pielescu, Qipa Managing Partner – cea care sustine conferinta – este trainer din 2002 si a dezvoltat programe pentru sute de cursanti de la top management la entry level.

A creat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Professional Development, aplicand principii din Self si Personal Development.
Ioana a trecut prin toate stadiile de dezvoltare profesionala: angajat, freelancer, angajator si un pic de investitor :). Asa ca vorbeste in primul rand din experienta!

Ioana Pielescu

Catalin Chites este trainer din 1999 si a dezvoltat programe pentru mii de cursanti de la entry level la top management.

A creat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Self Development, plecand de la experienta sa directa de 20 de ani in aceasta arie - tehnici de dezvoltare a atentiei, a constiintei de sine, introspectie, meditatie.

Selectii din primele 19 Conferinte Qipa puteti gasi pe Qipa.net

Puteti vizita Qipa Professional Development Division pentru mai multe detalii despre experienta in Professional Development
Catalin Chites

UNDE si CAND

JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Constanta Ballroom
Sambata, 29 Octombrie 2011
10:00 – 13:00


Va rugam sa confirmati prezenta dvs la Qipa@Qipa.net pana pe 27 Octombrie - numarul de locuri fiind limitat.

Orice intrebare aveti, o asteptam tot la Qipa@Qipa.net!


Ne vedem la conferinta,
Qipa Team

Qipa
Str. G. Missail, Nr. 119, #1, 011542,
Sector 1, Bucuresti, Romania
+40 21 / 317 78 60 / 58 / 55
Qipa.net
---