Mai aproape de copilul tau


CE

Un schimb de viziuni in ceea ce priveste modalitatea in care ne crestem copiii pornind de la modalitatea in care ne crestem pe noi insine.

DE CE

Vremurile pe care le traim impun o abordare a relatiei Parinte – Copil aproape « profesionista ».
Cu cat esti mai pregatit/ mai complex, sunt sanse mai mari pentru o relatie solida independent de presiunea/ schimbarile cu o viteza incredibila la care suntem supusi toti in aceasta perioada.
Cu atat mai mult in aceste timpuri copii au nevoie de o relatie profunda cu parintii lor, chiar daca nu-si dau seama…

CINE

Roxana Stanescu , invitata conferintei de luna aceasta, a inceput ca profesor de istorie si cultura civica la Liceul Ion Neculce din Bucuresti. Dupa o experienta de sase ani, petrecuti alaturi de copii si adolescenti, a devenit mama si a schimbat registrul profesional, ajungand in domeniul pharma business. Astazi lucreaza in Departamentul de Training al companiei Servier Pharma.
Ea ne propune un schimb de idei bazat pe o experienta de parinte - profesor si formator, fiind implicata activ in dezvoltarea relatiilor de calitate cu copiii de diferite varste.

Roxana Stanescu

Catalin Chites este trainer din 1999 si a dezvoltat programe pentru mii de cursanti de la entry level la top management.

A creat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Self Development, plecand de la experienta sa directa de 20 de ani in aceasta arie - tehnici de dezvoltare a atentiei, a constiintei de sine, introspectie, meditatie.

Selectii din primele 22 Conferinte Qipa puteti gasi pe Qipa.net

Puteti vizita Qipa Professional Development Division pentru mai multe detalii despre experienta in Professional Development
Catalin Chites

UNDE si CAND

JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Grand Ballroom D
Sambata, 25 Februarie 2012
10:00 – 13:00


Va rugam sa confirmati prezenta dvs la Qipa@Qipa.net pana pe 23 Februarie - numarul de locuri fiind limitat.

Orice intrebare aveti, o asteptam tot la Qipa@Qipa.net!


Ne vedem la conferinta,
Qipa Team

Qipa
Str. G. Missail, Nr. 115, 011542,
Sector 1, Bucuresti, Romania
+40 21 / 317 78 60 / 58 / 55
Qipa.net
---