Desprinde-te de parinti


CE

O relatie frumoasa intre noi si parintii nostri (si intre noi si copiii nostri) inseamna sa ne acceptam ca individualitati si sa ne ajutam sa crestem!

DE CE

Pentru ca doar in interdependenta ne putem sustine unii pe altii, dependenta fiind de multe ori mai rea decat indiferenta!

CINE

Ioana Pielescu, Qipa Managing Partner este trainer din 2002 si a dezvoltat programe pentru sute de cursanti de la top management la entry level.
A creat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Professional Development, aplicand principii din Self si Personal Development.
Ioana a trecut prin toate stadiile de dezvoltare profesionala: angajat, freelancer, angajator si un pic investitor :). Asa ca vorbeste in primul rand din experienta!

Ioana Pielescu

Catalin Chitesare mai degraba experienta profesionala de antreprenor decat de angajat – asta plecand de la dorinta de a face lucrurile care ii plac, in felul sau propriu.
A creat Qipa in 2003 si a dezvoltat programe de training pentru mii de cursanti de la entry level la top management.
A dezvoltat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Self Development, plecand de la experienta sa directa de 20 de ani in aceasta arie - tehnici de dezvoltare a atentiei, a constiintei de sine, introspectie, meditatie.

Selectii din primele 25 Conferinte Qipa puteti gasi pe Qipa.net

Puteti vizita Qipa Professional Development Division pentru mai multe detalii despre experienta in Professional Development
Catalin Chites

UNDE si CAND

JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Constanta Ballroom
Sambata, 26 Mai 2012
10:00 – 13:00


Va rugam sa confirmati prezenta dvs la Qipa@Qipa.net pana pe 24 Mai - numarul de locuri fiind limitat.

Orice intrebare aveti, o asteptam tot la Qipa@Qipa.net!


Ne vedem la conferinta,
Qipa Team

Qipa
Str. G. Missail, Nr. 115, 011542,
Sector 1, Bucuresti, Romania
+40 21 / 317 78 60 / 58 / 55
Qipa.net
---