Managementul Schimbarii la
Nivel IndividualCE

O discutie interactiva despre managementul schimbarii cu impact la nivel individual.
Viata profesionala, dar si cea personala sunt intr-o continua transformare, supunandu-ne la presiune, dar si la evolutie. Depinde de noi ce varianta alegem: presiunea sau evolutia!

DE CE

Este complicat, poate, sa intelegem ca daca lucrurile nu se schimba avem sanse mari sa involuam. Pozitionarea la nivel mental este cea care ne ajuta sau ne impiedica sa luam din orice proces de schimbare partea benefica. Uneori trebuie sa invatam sa abordam lucrurile diferit, mai ales cand s-au format deja niste obiceiuri puternice.

CINE
Pentru ca prin aceste conferinte incercam sa deschidem calea catre schimbare fie in Professional, Personal sau Self, cautam in permanenta cele mai bune solutii - si am gasit ca varianta imbunatatita, deocamdata :-), conferintele cu invitati. Ei aduc experientele lor directe ca argument al invitatiei Qipa la dezvoltare individuala.

Monica Botocan, MSD Human Resources Leader – invitatul Conferintei Managementul Schimbarii la Nivel Individual

Evolutia profesionala a Monicai a adus-o la nivel de top management al MSD – una dintre cele mai importante companii farmaceutice la nivel mondial. Experienta ei in piata farma este de 17 ani, abordand business-ul de pe pozitii de Finance Manager, Compliance Manager si HR Manager in companii precum Pharmacia, Schering Plough si de un an MSD Romania.

A trecut prin 3 mari schimbari in plan profesional, schimbari la nivelul companiilor in care a lucrat: fuziuni/ achizitii. Experienta ei vine atat de pe "banca" managerului de resurse umane care a gestionat impactul la nivelul colegilor, dar mai ales vine de pe "banca" personala – perceptiile si reactiile proprii in fata acestor transformari.

Catalin Chites

Ioana Pielescu, Qipa Managing Partner – cea care sustine conferinta – este trainer din 2002 si a dezvoltat programe pentru sute de cursanti de la top management la entry level.

A creat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Professional Development, aplicand principii din Personal si Self Development.

Selectii din primele 9 Conferinte Qipa puteti gasi pe Qipa.net

Puteti vizita Qipa Professional Development Division pentru mai multe detalii despre experienta in Professional Development
Catalin Chites

UNDE si CAND

Novotel Hotel Bucharest
Calea Victoriei 37B
Sala Paris
Sambata, 25 Septembrie 2010
10:00 – 13:00


Va rugam sa confirmati prezenta dvs la Qipa@Qipa.net pana pe 23 Septembrie - numarul de locuri fiind limitat.

Orice intrebare aveti, o asteptam tot la Qipa@Qipa.net!


Ne vedem la conferinta,
Qipa Team

Qipa
Str. G. Missail, Nr. 119, #1, 011542,
Sector 1, Bucuresti, Romania
+40 21 / 317 78 60 / 58 / 55
Qipa.net
---