Angajatul Liber


CE

O invitatie la o noua abordare a statutului de angajat si o incurajare pentru dezvoltarea unei mentalitati de freelancer.

Indiferent de statutul pe care il avem (angajat, liber profesionist, angajator, investitor), mentalitatea de freelancer este un atu in a ne face treaba mai bine, mai eficient si, mai ales, mai relaxat.

DE CE

Aceasta abordare ne ajuta sa devenim mai responsabili, mai organizati, astfel incat sa avem timp si energie si pentru alte lucruri importante: dezvoltarea noastra, identificarea oportunitatilor, viata personala.

Iar invitatia de a ne schimba mentalitatea este un prim pas in a ne fi mai bine, in a deveni independenti.

CINE
Pentru ca prin aceste conferinte incercam sa deschidem calea catre schimbare fie in Professional, Personal sau Self, cautam in permanenta cele mai bune solutii - si am gasit ca varianta imbunatatita, deocamdata :-), conferintele cu invitati. Ei aduc experientele lor directe ca argument al invitatiei Qipa la dezvoltare individuala.

Razvan Spiridon, Redactor-Sef Men’s Health – invitatul Conferintei Angajatul Liber - a jucat volei de performanta si provine dintr-o familie de sportivi de nivel european. A debutat in presa in 1992, cand a fost selectionat in prima echipa de jurnalisti ai companiei MediaPro. Timp de 10 ani a evoluat, gratie scolii profesioniste de televiziune dezvoltata acolo, ajungand comentator sportiv, realizator de emisiuni si prezentatorul celor mai importante jurnale ale postului Pro Tv. Cariera in televiziune a continuat-o cu B1Tv, unde a fost directorul Departamentului Sport. Din anul 2004 conduce revista Men's Health, iar din iunie 2009 a ales sa-si dezvolte o afacere personala, impreuna cu compania Nu Skin Enterprises. Preocupat de piata de wellness de cand se stie, Razvan a gasit prin afacerea dezvoltata de curand modalitatea ideala de a-si salva timpul, obtinand in schimb tot ceea ce poate caracteriza o viata echilibrata: sanatate, sport, terapii naturale antiageing, vacante si calatorii impreuna cu familia si nu in ultimul rand, bani. Este un om liber, in toate sensurile acestei notiuni.

Razvan Spiridon

Ioana Pielescu, Qipa Managing Partner – cea care sustine conferinta – este trainer din 2002 si a dezvoltat programe pentru sute de cursanti de la top management la entry level.

A creat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Professional Development, aplicand principii din Self si Personal Development.

Ioana a trecut prin toate stadiile de dezvoltare profesionala: angajat, freelancer, angajator si un pic de investitor :). Asa ca vorbeste in primul rand din experienta!

Selectii din primele 12 Conferinte Qipa puteti gasi pe Qipa.net

Puteti vizita Qipa Professional Development Division pentru mai multe detalii despre experienta in Professional Development
Ioana Pielescu

UNDE si CAND

JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Grand Ballroom D
Sambata, 29 Ianuarie 2011
10:00 – 13:00


Va rugam sa confirmati prezenta dvs la Qipa@Qipa.net pana pe 27 Ianuarie - numarul de locuri fiind limitat.

Orice intrebare aveti, o asteptam tot la Qipa@Qipa.net!


Ne vedem la conferinta,
Qipa Team

Qipa
Str. G. Missail, Nr. 119, #1, 011542,
Sector 1, Bucuresti, Romania
+40 21 / 317 78 60 / 58 / 55
Qipa.net
---