Lider vs Manager


CE

O perspectiva diferita asupra rolurilor si a diferentelor dintre un lider si un manager precum si a calitatilor pe care ar trebui sa le aiba cei doi.

DE CE

Este o clarificare/ constientizare a celor doua posturi in care te poti afla in viata profesionala (si nu numai), o intelegere a deosebirilor dintre un lider si un manager pe care sa ti le poti completa in portofoliul de competente.

CINE

Ioana Pielescu, Qipa Managing Partner – cea care sustine conferinta – este trainer din 2002 si a dezvoltat programe pentru sute de cursanti de la top management la entry level.

A creat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Professional Development, aplicand principii din Self si Personal Development.

Ioana a trecut prin toate stadiile de dezvoltare profesionala: angajat, freelancer, angajator si un pic de investitor :). Asa ca vorbeste in primul rand din experienta!

Razvan Spiridon

Catalin Chites este trainer din 1999 si a dezvoltat programe pentru mii de cursanti de la entry level la top management.

A creat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Self Development, plecand de la experienta sa directa de 20 de ani in aceasta arie - tehnici de dezvoltare a atentiei, a constiintei de sine, introspectie, meditatie.

Selectii din primele 15 Conferinte Qipa puteti gasi pe Qipa.net

Puteti vizita Qipa Professional Development Division pentru mai multe detalii despre experienta in Professional Development
Ioana Pielescu

UNDE si CAND

JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Constanta Ballroom
Sambata, 30 Aprilie 2011
10:00 – 13:00


Va rugam sa confirmati prezenta dvs la Qipa@Qipa.net pana pe 28 Aprilie - numarul de locuri fiind limitat.

Orice intrebare aveti, o asteptam tot la Qipa@Qipa.net!


Ne vedem la conferinta,
Qipa Team

Qipa
Str. G. Missail, Nr. 119, #1, 011542,
Sector 1, Bucuresti, Romania
+40 21 / 317 78 60 / 58 / 55
Qipa.net
---