Performanta
Scolara vs. ProfesionalaCE

Scoala ne dezvolta abilitati mentale: memorie, tehnica, stiinta. Succesul in viata profesionala se bazeaza si pe aceste abilitati, dar in primul rand pe cele legate de comunicare, empatie, relationare, adaptabilitate.
Nu incurajam renuntarea sau neglijarea educatiei formale, ci completarea ei cu partea practica, pragmatica: intelegerea relatiilor interumane, flexibilitate, deschidere la feedback.

DE CE

In postura de angajator sau de General Manager am intalnit foarte des candidati care aveau cunostinte teoretice solide, dar care aveau dificultati in a se integra intr-o companie atat la nivel uman cat si strict profesional. Trecerea de la teorie la practica se invata mai repede sau mai greu, in functie de personalitatea, experienta si, mai ales, de mentalitatea fiecarui individ.
Va invitam (fie ca sunteti studenti, proaspat absolventi, actuali sau viitori parinti) sa intelegem ca exista mai multe forme de inteligenta - nu doar logico-matematica si lingvistica (dezvoltate in invatamantul clasic), ci si: muzicala, corporalo-chinestezica, spatiala, interpersonala si intrapersonala.


CINE

Romeo Cazanescu, Director General Conarg Real Estate – invitatul conferintei – a inceput prin a visa sa devina marinar, urmand 2 ani la Institutul de Marina Civila Mircea cel Batran, dupa care s-a transferat la Institutul Politehnic Bucuresti. A inceput cariera in domeniul vanzarilor unde a avut o evolutie incepand de la Agent de vanzari pana la Director national de vanzari. In 2000 a fost racolat de catre compania Nestle, unde a condus divizia de Cereale pentru micul dejun. Din anul 2008 a schimbat domeniul de activitate, trecand din FMCG in Real Estate – unde este si in acest moment.

Romeo Cazanescu

Ioana Pielescu, Qipa Managing Partner – cea care sustine conferinta – este trainer din 2002 si a dezvoltat programe pentru sute de cursanti de la top management la entry level.
A creat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Professional Development, aplicand principii din Self si Personal Development.
Ioana a trecut prin toate stadiile de dezvoltare profesionala: angajat, freelancer, angajator si un pic de investitor :). Asa ca vorbeste in primul rand din experienta!
Selectii din primele 21 Conferinte Qipa puteti gasi pe Qipa.net

Puteti vizita Qipa Professional Development Division pentru mai multe detalii despre experienta in Professional Development
Ioana Pielescu

UNDE si CAND

JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Grand Ballroom D
Sambata, 28 Ianuarie 2012
10:00 – 13:00


Va rugam sa confirmati prezenta dvs la Qipa@Qipa.net pana pe 26 Ianuarie - numarul de locuri fiind limitat.

Orice intrebare aveti, o asteptam tot la Qipa@Qipa.net!


Ne vedem la conferinta,
Qipa Team

Qipa
Str. G. Missail, Nr. 115B, #1, 011542,
Sector 1, Bucuresti, Romania
+40 21 / 317 78 60 / 58 / 55
Qipa.net
---