Femeie. Vointa. Evolutie.


CE

Exista conditionari si depasirea lor. Exista auto-limitare, dar exista si auto-depasire. Exista dorinta, dar e nevoie si de vointa.

De data asta vom vorbi despre noi, doamnele….Vine si randul dumneavoastra, domnilor :-)!


DE CE

Pentru ca ne e prea la indemana sa ne ascundem sub masca de sensibilitate, maternitate, inclinatii specifice femeilor.

Pentru ca o discutie libera, curata si mai ales sincera (speram noi) poate ajuta la constientizarea auto-limitarii si mai apoi la depasirea ei.


CINE

Cristina Stefanut are o experienta de 13 ani in sectorul organizatiilor nonguvernamentale din Romania. Grija si dragostea pentru oameni au incurajat-o sa urmeze Facultatea de Medicina iar la absolvirea acesteia a hotarat sa se dedice 100% proiectelor de voluntariat.
In 2003 a devenit vicepresedinta asociatiei “Noi Orizonturi - Familia”, dezvoltand si coordonand numeroase proiecte in domeniile educatie, asistenta medicala si sociala precum si servicii de consiliere.
Cristina este un o persoana care si-a urmat visul, pastrand cu mare grija echilibrul intre viata personala si profesionala.

Ovidiu Branzau

Ioana Pielescu, Qipa Managing Partner este trainer din 2002 si a dezvoltat programe pentru sute de cursanti de la top management la entry level.
A creat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Professional Development, aplicand principii din Self si Personal Development.
Ioana a trecut prin toate stadiile de dezvoltare profesionala: angajat, freelancer, angajator si un pic investitor :). Asa ca vorbeste in primul rand din experienta!

Selectii din primele 26 Conferinte Qipa puteti gasi pe Qipa.net
Ioana Pielescu

Puteti vizita Qipa Professional Development Division pentru mai multe detalii despre experienta in Professional Development.


UNDE si CAND

JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Constanta Ballroom
Sambata, 23 Iunie 2012
10:00 – 13:00


Va rugam sa confirmati prezenta dvs la Qipa@Qipa.net pana pe 21 Iunie - numarul de locuri fiind limitat.

Orice intrebare aveti, o asteptam tot la Qipa@Qipa.net!


Ne vedem la conferinta,
Qipa Team

Qipa
Str. G. Missail, Nr. 115B, 011542,
Sector 1, Bucuresti, Romania
+40 21 / 317 78 60 / 58 / 55
Qipa.net
---