Utilizarea Creierului: Beneficii


CE

O discutie despre cat de important este sa ne folosim creierul, sa ne dezvoltam inteligenta, capacitatea de intelegere, de a avea luciditate in decizii.


DE CE

Pentru ca o dezvoltare, o structurare mentala ne ajuta/ se reflecta in toate aspectele vietii: professional/ personal/ self.


CINE

Ioana Pielescu, Qipa Managing Partner este trainer din 2002 si a dezvoltat programe pentru sute de cursanti de la top management la entry level.
A creat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Professional Development, aplicand principii din Self si Personal Development.
Ioana a trecut prin toate stadiile de dezvoltare profesionala: angajat, freelancer, angajator si un pic investitor :). Asa ca vorbeste in primul rand din experienta!

Ioana Pielescu

Catalin Chites are mai degraba experienta profesionala de antreprenor decat de angajat – asta plecand de la dorinta de a face lucrurile care ii plac, in felul sau propriu.
A creat Qipa in 2003 si a dezvoltat programe de training pentru mii de cursanti de la entry level la top management.
A dezvoltat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Self Development, plecand de la experienta sa directa de peste 20 de ani in aceasta arie - tehnici de dezvoltare a atentiei, a constiintei de sine, introspectie, meditatie.

Selectii din primele 29 Conferinte Qipa puteti gasi pe Qipa.net

Puteti vizita Qipa Professional Development Division pentru mai multe detalii despre experienta in Professional Development
Catalin Chites

UNDE si CAND

JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Galati Room
Sambata, 25 Mai 2013
10:00 – 13:00


Va rugam sa confirmati prezenta dvs la Qipa@Qipa.net pana pe 23 Mai - numarul de locuri fiind limitat.

Orice intrebare aveti, o asteptam tot la Qipa@Qipa.net!


Ne vedem la conferinta,
Qipa Team

Qipa
Str. G. Missail, Nr. 115B, 011542,
Sector 1, Bucuresti, Romania
+40 21 / 317 78 60 / 58 / 55
Qipa.net
---