Constientizarea – pasul catre Tine


CE

O invitatie la dezvoltarea capacitatii de constientizare prin cresterea atentiei si a nivelului de intelegere.
Constientizarea cuprinde nivelul fizic, emotional si mental – exercitiul constientizarii mentale fiind cel mai cuprinzator, dar si cel mai dificil (mai ales intr-un popor dominant emotional).
Prin aceasta conferinta, ne-am propus sa facem impreuna un pas catre cunoasterea de sine prin analiza si introspectie.

DE CE

Sa-mi dau seama ce se intimpla cu mine, cum ma afecteaza modul in care gandesc, simt si actionez.
Ca sa nu mi se mai spuna sau sa nu ma mai simt inconstient/ inconstienta :-).

CINE
Pentru ca prin aceste conferinte incercam sa deschidem calea catre schimbare fie in Professional, Personal sau Self, cautam in permanenta cele mai bune solutii - si am gasit ca varianta imbunatatita, deocamdata :-), conferintele cu invitati. Ei aduc experientele lor directe ca argument al invitatiei Qipa la dezvoltare individuala 3dimensionala.

Ovidiu Brazdau este psiholog, doctor in medicina - specialitatea antropologie psihologica si un cunoscut antreprenor in domeniile psihologie, sanatate si mass-media. Este autorul teoriei privind Coeficientul de constientizare ("Consciousness Quotient" - CQ) si al Scalei de evaluare a coeficientului de constientizare ("CQ Inventory"). Lucrarea sa, "The Consciousness Quotient (CQ) & The CQ Inventory - Theory and Research", este prima, la nivel mondial, de acest gen care descrie si explica aceasta teorie.

Ovidiu Brazdau spune: "Eu sper ca, in timp, Coeficientul de Constientizare si testul de masurare sa fie aplicate la toate domeniile vietii de zi cu zi, la fel cum este acum coeficientul de inteligenta sau inteligenta emotionala. Odata cu realizarea de cercetari aplicate pe diferite segmente sociale, culturale, coeficientul de constientizare poate deveni o parte a culturii cotidiene. Eu sper ca peste 10 ani sa avem termenul de „coeficient de constientizare in limbajul curent" .

Ovidiu Branzau

Catalin Chites este trainer din 1999 si a dezvoltat programe pentru mii de cursanti de la entry level la top management.

A creat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Self Development, plecand de la experienta sa directa de 20 de ani in aceasta arie - tehnici de dezvoltare a atentiei, a constiintei de sine, introspectie, meditatie.

Selectii din primele 14 Conferinte Qipa puteti gasi pe Qipa.net
Catalin Chites

UNDE si CAND

InterContinental Hotel
Rapsodia Room
Sambata, 26 Martie 2011
10:00 – 13:00


Va rugam sa confirmati prezenta dvs la Qipa@Qipa.net pana pe 24 Martie - numarul de locuri fiind limitat.

Orice intrebare aveti, o asteptam tot la Qipa@Qipa.net!


Ne vedem la conferinta,
Qipa Team

Qipa
Str. G. Missail, Nr. 119, #1, 011542,
Sector 1, Bucuresti, Romania
+40 21 / 317 78 60 / 58 / 55
Qipa.net
---