Self Development... impreuna


CE

Unii respira ca sa evolueze… noi va invitam catre o astfel de abordare a vietii.

DE CE

In dezvoltarea noastra nu este suficient sa fim doar cu noi insine, ci sa ne privim si din perspectiva celorlalti, sa acceptam feedback-ul/ suportul/ indrumarea lor.
Sa intelegem cat de importanta este prezenta celorlalti in evolutia noastra si mai ales cat de importanta este disponibilitatea noastra fata de ei.

CINE

Ioana Pielescu este trainer din 2002 si a dezvoltat programe pentru sute de cursanti de la entry level la top management.

A creat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Professional Development, aplicand principii din Self si Personal Development.

Dezvoltarea individuala este una dintre prioritatile Ioanei, preocuparea ei pentru aceasta arie fiind reflectata in permanenta atat in viata profesionala cat si in relatiile cu cei dragi.

Ioana Pielescu

Catalin Chites este trainer din 1999 si a dezvoltat programe pentru mii de cursanti de la entry level la top management.

A creat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Self Development, plecand de la experienta sa directa de 20 de ani in aceasta arie - tehnici de dezvoltare a atentiei, a constiintei de sine, introspectie, meditatie.

Selectii din primele 17 Conferinte Qipa puteti gasi pe Qipa.net
Catalin Chites

UNDE si CAND

JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Salon A+B
Sambata, 25 Iunie 2011
10:00 – 13:00


Va rugam sa confirmati prezenta dvs la Qipa@Qipa.net pana pe 23 Iunie - numarul de locuri fiind limitat.

Orice intrebare aveti, o asteptam tot la Qipa@Qipa.net!


Ne vedem la conferinta,
Qipa Team

Qipa
Str. G. Missail, Nr. 119, #1, 011542,
Sector 1, Bucuresti, Romania
+40 21 / 317 78 60 / 58 / 55
Qipa.net
---