Arta de a fi sanatos


CE

O abordare mai complexa (fizic, emotional, mental) a mentinerii starii de sanatate.


DE CE

In urma cu doua milenii, in China nu era pretuit doctorul care trata cel mai bine, ci cel ai carui pacienti nu se imbolnaveau, iar pentru a le asigura sanatatea, medicii apelau la regulile de aur ale naturii. Omul modern este obisnuit sa se lupte cu boala si nu sa se imprieteneasca cu sanatatea, felul in care era vazuta medicina candva.
Ceea ce va propunem cu aceasta conferinta este sa constientizam cauzele si nu efectele bolilor si sa redescoperim echilibrul pe care ni-l ofera natura.


CINE

Dr. Constantin Sararu este membru fondator si Presedintele Ligii de Homeopatie Clasica din Romania si colaborator pe probleme de medicina naturala, homeopatie si fitoterapie al postului TV “Antena 1”, Televiziunii Romane si ziarului “Jurnalul National”.

Printre pasiunile sale se numara perfectionarea individuala in plan spiritual si profesional, homeopatia, calatoriile, natura si sportul.

Constantin Sararu

Catalin Chites este trainer din 1999 si a dezvoltat programe pentru mii de cursanti de la entry level la top management.

A creat de asemenea o serie de workshop-uri in domeniul Self Development, plecand de la experienta sa directa de 20 de ani in aceasta arie - tehnici de dezvoltare a atentiei, a constiintei de sine, introspectie, meditatie.

Selectii din primele 20 Conferinte Qipa puteti gasi pe Qipa.net
Catalin Chites

UNDE si CAND

JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Constanta Ballroom
Sambata, 26 Noiembrie 2011
10:00 – 13:00


Va rugam sa confirmati prezenta dvs la Qipa@Qipa.net pana pe 24 Noiembrie - numarul de locuri fiind limitat.

Orice intrebare aveti, o asteptam tot la Qipa@Qipa.net!


Ne vedem la conferinta,
Qipa Team

Qipa
Str. G. Missail, Nr. 119, #1, 011542,
Sector 1, Bucuresti, Romania
+40 21 / 317 78 60 / 58 / 55
Qipa.net
---