Qipa si Votive LLP UK lanseaza conceptul de Followership® pentru corporatiile romanesti

Qipa si Votive LLP UK, cu ajutorul Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti, lanseaza conceptul de Followership® pe piata de training corporate din Romania.

“Programe cu adevarat inovative si de dezvoltare, asa cum este Followership, sunt rar intalnite in Europa Centrala si de Est, iar piata din Romania se poate bucura acum de un astfel de concept. Followership este validat pe piata din UK si din USA pentru capacitatea de a schimba mentalitati, abordari si in final, comportamentele oamenilor de business pentru a-si atinge obiectivele si a indeplini strategia companiei. Echipa Votive este alaturi de partenerii de la Qipa in implementarea Followership in Romania.”, spune Keith Stanton, fondator si Managing Partner Votive LLP.

“Activam de peste 10 ani pe piata de training si consultanta si am inteles ca suntem in momentul in care multe dintre programele existente sunt deja invechite. Nevoia de nou, de actual ne-a facut sa cautam pe pietele consacrate in zona de dezvoltare a resurselor umane concepte care sa raspunda noilor provocari ale clientilor nostri: piete in stagnare sau in scadere, bugete din ce in ce mai atent investite, presiunea foarte mare pe profitabilitate, nivel concurential crescut. Astfel, studiind cele trei mari tari “batrane” in ceea ce priveste trainigul: USA, UK si Australia, am ales sa ne orientam catre UK pentru ca este mai aproape de Romania ca mentalitate si cultura de business. Votive LLP este compania cu care am decis sa semnam un parteneriat pe zona de training si coaching. Primim numai semnale pozitive si suntem increzatori ca programul va fi foarte bine asimilat de corporatiile romanesti. In prezent avem deja doi clienti cu care customizam programul de Followership.”, spune Catalin Chites, fondator si Managing Partner Qipa.

Qipa si-a stabilit directiile de business pentru urmatorii cinci ani, plecand de la experienta si evolutia de pana acum si de la perspectiva partneriatului cu Votive Leadership.

“In primele 9 luni ale acestui an am inregistrat o crestere cu 15% a numarului de clienti si o crestere cu 8% a cifrei de afaceri. Pentru anul 2014 avem trei directii strategice: sa crestem echipa proprie de vanzari, sa consolidam actualele parteneriate si sa dezvoltam la capacitatea sa maxima proiectul Followership. Implementarea de programe customizate pe segmente bine definite de activitate si nevoi specifice, s-a dovedit a fi o strategie castigatoare pentru pozitionarea cat mai aproape de clienti, pornind de la profilul si nevoile lor. Principalul obiectiv pentru anul viitor este cresterea cifrei de afaceri cu 20%, la peste 500.000 euro/an”, a adaugat Catalin Chites.

###

Qipa este o companie dinamica si inovativa ce activeaza pe piata de training si consultanta corporate din Romania si a fost infiintata in anul 2003. De la infiintare si pana in prezent, compania a acordat consultanta la peste 80 de organizatii si a ajutat peste 10,000 de angajati ai companiilor client sa se dezvolte plecand de la constientizarea nivelului initial la asumarea propriei cresteri si pana la construirea de programe individuale de dezvoltare. Qipa a lansat in anul 2005 propriul produs de training, “Professional Life Management®” si anul acesta a adus din Marea Britanie un concept unic in lume – Followership®.

Votive LLP UK activeaza in zona de crestere a nivelului de implicare a angajatilor prin instrumente de leadership si in piata de dezvoltare a performantei inca din 2006, construindu-si un nume solid in lumea corporatiilor puternice din UK, USA si Europa. Programul central al Votive LLP este Momentum – creat pe baza unor modele si abordari inovative – program reprezentativ pentru companie. Keith Stanton este fondatorul Votive si Managing Partner si are experienta in retail banking (District Manager). Este implicat in cresterea performantei la varf a echipelor si la nivel individual inca din 1998, lucrand cu echipe de top management si sportivi de elita, inclusiv atleti care au castigat medalii olimpice de aur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.