Un nou concept de training pe piata romaneasca

Sursa: www.cariereonline.ro

Qipa si Votive LLP UK au lansat joi, 10 octombrie, conceptul de Followership® pe piata de training corporate din Romania. Conceptul a fost validat pe piata din Marea Britanie si SUA si are la baza principiile enuntate de Robert Kelley in cartea „The power of followership”.

Programe cu adevarat inovative si de dezvoltare, asa cum este Followership, sunt rar intalnite in Europa Centrala si de Est, iar piata din Romania se poate bucura acum de un astfel de concept.Followership este validat pe piata din UK si din USA pentru capacitatea de a schimba mentalitati, abordari si in final, comportamentele oamenilor de business pentru a-si atinge obiectivele si a indeplini strategia companiei. Echipa Votive este alaturi de partenerii de la Qipa in implementarea Followership in Romania”,spune Keith Stanton, fondator si Managing Partner Votive LLP.

„Activam de peste 10 ani pe piata de training si consultanta si am inteles ca suntem in momentul in care multe dintre programele existente sunt deja invechite. Nevoia de nou, de actual ne-a facut sa cautam pe pietele consacrate in zona de dezvoltare a resurselor umane concepte care sa raspunda noilor provocari ale clientilor nostri: piete in stagnare sau in scadere, bugete din ce in ce mai atent investite, presiunea foarte mare pe profitabilitate, nivel concurential crescut. Astfel, studiind cele trei mari tari «batrane» in ceea ce priveste trainigul: USA, UK si Australia, am ales sa ne orientam catre UK pentru ca este mai aproape de Romania ca mentalitate si cultura de business. Votive LLP este compania cu care am decis sa semnam un parteneriat pe zona de training si coaching. Primim numai semnale pozitive si suntem increzatori ca programul va fi foarte bine asimilat de corporatiile romanesti. In prezent avem deja doi clienti cu care customizam programul de Followership”, spune Catalin Chites, fondator si Managing Partner Qipa.

Compania a inregistrat in primele 9 luni ale acestui an o crestere cu 15% a numarului de clienti si o crestere cu 8% a cifrei de afaceri. Principalul obiectiv pentru anul viitor este cresterea cifrei de afaceri cu 20%, la peste 500.000 euro/an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.